SKŁADNIKI:
1 wędzona makrela
2 jajka ugotowane na twardo
10 dag sera żółtego
5 rzodkiewek
Sól i pieprz do smaku
1 łyżeczka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
1 łyżka musztardy delikatesowej
1 wędzona makrela
2 jajka ugotowane na twardo
10 dag sera żółtego
5 rzodkiewek
Sól i pieprz do smaku
1 łyżeczka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
1 łyżka musztardy delikatesowej
PRZYGOTOWANIE:
Makrelę obieram z ości i dokładnie siekam. Następnie ugotowane i obrane jajka również drobno siekam.
Ser żółty trę na grubych oczkach. Rzodkiewki trę na grubych oczkach dodaję do pozostałych składników.
Na koniec dodaję jogurt naturalny,musztardę oraz majonez. Solę i pieprze do smaku. Mieszam dokładnie.
Podaję z pieczywem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz