1 lut 2016

Szybka pasta z tuńczyka na kanapki

Znakomita, lekka i szybka pasta z tuńczyka na kanapki. Idealna nie tylko na śniadanie czy kolacje ale również do pracy. Pyszna alternatywa dla osób które dbają o linię. 





 SKŁADNIKI:



Puszka Tuńczyka w Sosie Własnym 

4 Ogórki Konserwowe

1 Cebula lub 3 Szalotki
sól i pieprz
4 Łyżki jogurtu naturalnego 


PRZYGOTOWANIE:

Tuńczyka odcedzam z wody, przekładam do miseczki.
Cebulkę obieram, kroję w kostkę. 
Przekładam do ryby. 
Ogórki kroję w drobną kostkę. Wszystko ze sobą łączę. 
Do składników dodaję jogurt i przyprawy do smaku.
Mieszam wszystko ze sobą. 
Wstawiam do lodówki na min 30 min. 
SMACZNEGO












 
 
 
 

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF